Invisalign Stickables – Αυτοκόλλητα invisalign

Τα αυτοκόλλητα invisalign ήρθαν για να γίνουν η πιο αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων! Τα παιδιά θέλουν πάντα κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό. Τα απλά διάφανα μασελάκια μπορεί να τους φαίνονται ξένα και να μην τα χρησιμοποιούν ευχάριστα. Μπορεί να τους προβληματίζουν και να αισθάνονται αμηχανία που μπορεί να οδηγήσει και σε ανασφάλεια. Επίσης, το ορατό σίδερο και οι βραχίονες, που έχουν τα κλασσικά σιδεράκια, μπορεί να τους φοβίζουν και να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα κατάσταση. Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει με μία μόνο επιλογή. Μετατρέψτε τις επισκέψεις στον ορθοδοντικό σε μία από τις πιο αγαπημένες τους στιγμές. Κάντε τα μασελάκια σύμμαχο τους με τα πιο όμορφα και μοναδικά σχέδια. Δεν υπάρχει, συνεπώς, καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό από τα αυτοκόλλητα invisalign που μπορούν να κάνουν τα μασελάκια πιο διασκεδαστικά από ποτέ και να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά δεν θα θέλουν να τα βγάλουν!

Κάντε τη διαφορά με τα αυτοκόλλητα invisalign

Μερικές φορές τα κλασσικά και συνηθισμένα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ βαρετά. Όλοι χρειάζονται μία ανανέωση που και που και σίγουρα όλοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό τα αυτοκόλλητα invisalign αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Η αόρατη ορθοδοντική έχει έρθει για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Προσφέρει άνεση και ακριβεία, αλλά με τον δικό της διακριτικό και κομψό τρόπο και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Τα σιδεράκια με το ορατό σίδερο τις περισσότερες φορές είναι αντιαισθητικά και κάνουν τον ασθενή, ειδικά τον πρώτο καιρό της χρήσης, να αισθάνεται άβολα. Το πρόβλημα αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα στα παιδιά, τα οποία δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα αυτή κατάσταση.

Αυτό, όμως, ήρθε να διορθώσει η αόρατη ορθοδοντική με τα αόρατα μασελάκια. Και αυτά είναι απλώς τα καλά νέα. Τα εξαιρετικά νέα είναι πως μαζί με τα αόρατα μασελάκια έχουν δημιουργηθεί και τα αυτοκόλλητα invisalign. Τα μοναδικά αυτά αυτοκόλλητα έχουν έρθει για να αλλάξουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά αναζητούν συνέχεια πιο διασκεδαστικά πράγματα και τα αυτοκόλλητα invisalign δίνουν τη λύση. Ξεχάστε τα βαρετά σιδεράκια ή μασελάκια. Τώρα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητα σχέδια, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα από τον ορθοδοντικό και τα παιδιά θα ανυπομονούν για την ημέρα της επόμενης επίσκεψης.

Διαλέξτε ανάμεσα σε αμέτρητους συνδυασμούς 

Τα σχέδια και τα χρώματα από τα αυτοκόλλητα invisalign είναι τόσα πολλά που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Κίτρινα, κόκκινα, μωβ, πολύχρωμα και μονόχρωμα είναι μόνο μερικά από τα πιο απλά παραδείγματα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βούλες, κάθετες και οριζόντιες γραμμές, κύκλους, τρίγωνα, τετράγωνα, γράμματα και αριθμούς. Υπάρχουν ακόμη εξαρτήματα από αθλήματα και δραστηριότητες, όπως μπάλες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, ρακέτες και μπαλάκια του τένις, γάντια του μπέιζμπολ και σκηνές. 

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα invisalign μπορεί να είναι ζώα και φυτά, όπως ψάρια, πάντα, μέλισσες, πασχαλίτσες, γάτες, σκύλους, άλογα, πεταλούδες, φοίνικες και τριαντάφυλλα. Τα πιο αγαπημένα, ωστόσο, των παιδιών είναι συνήθως τα emojis. Αυτές οι μικρές κίτρινες φατσούλες που πλέον έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας τους. Υπάρχουν όλων των ειδών οι εκφράσεις, όπως χαμογελαστές, λυπημένες και ενθουσιασμένες. Τέλος, μπορείτε να βρείτε και διάφορα ακόμη σχέδια και σύμβολα, όπως καρδιές, κεραυνούς, αστέρια, ποδήλατα, καράβια, αυτοκίνητα και ότι ακόμη μπορείτε να σκεφτείτε. 

Τα αυτοκόλλητα invisalign είναι απόλυτα ασφαλή 

Επειδή, όμως, τα πιο απλά πράγματα μπορεί να κρύβουν κινδύνους, τα αυτοκόλλητα invisalign δεν εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Είναι κλινικά ελεγμένα και απόλυτα ασφαλή για παιδιά όλων των ηλικιών. Εάν τα αυτοκόλλητα είναι κακής ποιότητας μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Το σάλιο μπορεί να τα ξεκολλήσει από τη θέση τους και με αυτό τον τρόπο μπορεί να αλλοιωθεί η όψη από τα μασελάκια δημιουργώντας μία ενοχλητική εικόνα. Επίσης, αποτελούν πιθανό κίνδυνο για την καθαριότητα της στοματικής κοιλότητας γιατί μπορεί ξεκολλώντας και παραμένοντας στο στόμα να προκαλέσουν μολύνσεις. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που κανείς μας δεν θα ήθελε.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα αυτοκόλλητα invisalign σχεδιάστηκαν μετά από κλινικούς ελέγχους ως αξεσουάρ ποιότητας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα με το SmartTrack υλικό που χρησιμοποιείται και στις μεμβράνες για να κολλάνε πιο εύκολα. Είναι ανθεκτικά για να παραμένουν πάντα σταθερά στη θέση τους και έτσι να είναι ασφαλή για τη στοματική χρήση. Τοποθετούνται μόνο από τον ορθοδοντικό και διαρκούν έως ότου ένα άτομο είναι έτοιμο να πάει στο επόμενο μασελάκι. Επιπλέον, στο ορθοδοντικό ιατρείο μας μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμη θεραπείες, οπότε για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Ο σωστός ορθοδοντικός για τη θεραπεία μου

“Ποιος είναι ο σωστός ορθοδοντικός για τη θεραπεία μου;” Αυτή είναι μάλλον μια ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι όταν συνειδητοποιήσουν πως χρήζουν ορθοδοντικής θεραπείας. Η… Read More

Η πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό

 Η πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό όπως και σε άλλους ειδικούς στον κλάδο της ιατρικής αποτελεί για πολλούς μια αρκετά δύσκολη και αγχωτική διαδικασία. Από την… Read More

Ορθοδοντική θεραπεία: Πότε τη χρειάζομαι πραγματικά;

Η ορθοδοντική θεραπεία και οι διάφορες μορφές της, τα τελευταία χρόνια κατέχουν σημαντική θέση στον κλάδο της οδοντιατρικής γενικά και της ορθοδοντικής ειδικότερα. Αυτό συμβαίνει,… Read More