Ορθοδοντικός & Ιατρείο 1

Ορθοδοντικός & Ιατρείο

Ορθοδοντικός και Ιατρείο 2-10

Dr. Φώτης Β. Εξάρχου

Ο ορθοδοντικός Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιωάννινα από το 2006, με ιδιαίτερη κλινική έμφαση την Αισθητική Ορθοδοντική, δηλαδή την διενέργεια ορθοδοντικών θεραπειών με διαφανείς μεμβράνες Spark/Invisalign και με την γλωσσική συσκευή Incognito. Από το 2020 παρακολουθεί ασθενείς και στην Αθήνα σε κλινική της Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο τίτλος ορθοδοντικής ειδικότητας απονεμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας έπειτα από 4 χρόνια ειδίκευσης στο Πανεπιστήμιο του Tuebingen. Ο Δρ. Φώτης Εξάρχου είναι επίσης κάτοχος επίσημου τίτλου μεταπτυχιακής ειδίκευσης στις Κρανιογναθικές Παθήσεις του Πανεπιστημίου Greifswald Γερμανίας. Εκτός αυτού έχει ολοκληρώσει επιτυχώς δυο διδακτορικές διατριβές, μια στο Πανεπιστήμιο του Tuebingen στον τομέα της Ορθοδοντικής και μια στο Πανεπιστήμιο Charite του Βερολίνου με αντικείμενο τις Κρανιογναθικές Παθήσεις. Είναι κάτοχος επίσημου μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στην Γλωσσική Ορθοδοντική (διεθνές διετές πρόγραμμα) από το Πανεπιστήμιο της Valencia Ισπανίας, ο μοναδικός μέχρι στιγμής ορθοδοντικός στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους πανευρωπαϊκά που έχουν να επιδείξουν κάτι αντίστοιχο. Η ερευνητική του δραστηριότητα τιμήθηκε το 2009 με το Alex-Motsch-Award ως η καλύτερη εκείνου του έτους από την Γερμανική Εταιρεία Αντιμετώπισης Κρανιογναθικών Παθήσεων. Ο Δρ. Εξάρχου έχει πραγματοποιήσει πλήθος διαλέξεων με αντικείμενο τις Κρανιογναθικές Παθήσεις, την Γλωσσική Ορθοδοντική και την Ορθοδοντική με την τεχνική Spark/Invisalign. Με περισσότερα από 1000 ολοκληρωμένα περιστατικά με την χρήση γλωσσικής συσκευής Incognito/WIN το ιατρείο του είναι το κορυφαίο σε ότι αφορά τον αριθμό περιστατικών στην Ελλάδα (και μεταξύ των κορυφαίων διεθνώς) στην παροχή αυτής της απαιτητικής ορθοδοντικής τεχνικής. Ο Δρ. Φώτης Εξάρχου είναι Spark Sapphire Elite Plus και Diamond Apex Invisalign Provider, ξεκινώντας πάνω από 400 περιστατικά με την συγκεκριμένη τεχνική ανά έτος (άνω των 2000 συνολικά). Εκτός αυτού είναι διεθνής ομιλητής (SPARK International Clinical Speaker) για την μέθοδο ορθοδοντικής θεραπείας με διαφανείς μεμβράνες (είχε διετελέσει επίσης για μια τριετία Invisalign International Speaker), μοιράζοντας την γνώση και την εμπειρία του με συναδέλφους στο εσωτερικό και εξωτερικό.  
Ορθοδοντικός και Ιατρείο - Ανδρομάχη Στούπη
Ανδρομάχη Στούπη Η κλινική βοηθός του ορθοδοντικού. Πολυετής πείρα (άνω των 15 ετών) στην αντιμετώπιση ορθοδοντικών και παιδοδοντικών περιστατικών. Το πρόσωπο αναφοράς σας για θέματα που αφορούν τις κλινικές διαδικασίες που συμβαίνουν στο στόμα κατά την διάρκεια μιας ορθοδοντικής θεραπείας.
Ορθοδοντικός και Ιατρείο - Ανδριάνα Παππά
Ανδριάνα Παππά Η γραμματέας και κλινική βοηθός του ορθοδοντικού. Πολυετής πείρα (άνω των 15 ετών) στην αντιμετώπιση παιδοδοντικών περιστατικών. Τα ραντεβού, οι πληρωμές και γενικά όλη η γραμματειακή υποστήριξη περνάει από τα χέρια και τον υπολογιστή της. Το πρόσωπο αναφοράς σας για θέματα που αφορούν την γραφειοκρατική διαχείριση κατά την διάρκεια μιας ορθοδοντικής θεραπείας.  
Ορθοδοντικός και Ιατρείο 2-9
Μόνα Μεμέτι Η κλινική βοηθός του ορθοδοντικού. Πολυετής πείρα (άνω των 15 ετών) στην αντιμετώπιση ορθοδοντικών και παιδοδοντικών περιστατικών. Το πρόσωπο αναφοράς σας για θέματα που αφορούν τις κλινικές διαδικασίες που συμβαίνουν στο στόμα κατά την διάρκεια μιας ορθοδοντικής θεραπείας.
Ορθοδοντικός & Ιατρείο
Σοφία Βλάχου Η γραμματέας του ορθοδοντικού. Τα ραντεβού, οι πληρωμές και γενικά όλη η γραμματειακή υποστήριξη περνάει από τα χέρια και τον υπολογιστή της. Το πρόσωπο αναφοράς σας για θέματα που αφορούν την γραφειοκρατική διαχείριση κατά την διάρκεια μιας ορθοδοντικής θεραπείας.  
Ορθοδοντικός & Ιατρείο 15

Οι χώροι του ιατρείου

Σε ότι αφορά τους χώρους του ιατρείου μας, δίνουμε προτεραιότητα σε ένα όσο το δυνατό πιο όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, προκειμένου οι μικροί και μεγάλοι ασθενείς μας να νιώσουν όσο γίνεται πιο άνετα και οικεία κατά την επίσκεψη τους και καθόλη την διάρκεια των διαδικασιών της θεραπευτικής παρέμβασης. Να τονισθεί σε αυτό το σημείο ότι οι δυο σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες έδρες που διαθέτει το ιατρείο βρίσκονται σε ξεχωριστούς και ανεξάρτητους μεταξύ τους χώρους, προκειμένου να διασφαλίζεται κατά την διάρκεια της επίσκεψης στον χώρο μας τόσο η αναγκαία εχεμύθεια όλων των ιατρικών και μη προσωπικών δεδομένων των ασθενών μας, όσο και η αποφυγή συνωστισμού που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πρέπει να αποφεύγεται δια ροπάλου.