Διενέργεια ολοήμερου σεμιναρίου πιστοποίησης για την μέθοδο Invisalign στο Πανεπιστήμιο της Σόφια στην Βουλγαρία

Με επιτυχία διενεργήθηκε το ολοήμερο σεμινάριο Invisalign με ομιλητή τον Δρ. Εξάρχου στις 29 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο της Σόφια της Βουλγαρίας. Εκεί συνάδελφοι ορθοδοντικοί ενημερώθηκαν σχετικά με τη μέθοδο Invisalign, τα πλεονεκτήματά της, τη διαδικασία που απαιτείται και τη σχέση των μεμβρανών με τα σιδεράκια. Οι συνάδελφοι επωφελήθηκαν από την παρακολούθηση του σεμιναρίου καθώς το ιατρείο του Δρ. Εξάρχου έχει το Black Diamond Provider Status. Ο ορθοδοντικός Δρ. Δρ. Φώτης Εξάρχου, έχει αναλάβει πάνω από 350 περιστατικά με θεραπεία Invisalign. Αυτό αποδεικνύει την εμπειρία του και τις γνώσεις του επάνω στην θεραπεία αυτή. Όσοι παρευρέθηκαν στο ολοήμερο σεμινάριο Invisalign χορηγήθηκαν και από ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η σημασία που είχε το ολοήμερο σεμινάριο Invisalign

Στο σεμινάριο αυτό έγινε μια ολοκληρωτική ενημέρωση σχετικά με τη μέθοδο Invisalign. Η αόρατη ορθοδοντική είναι ο νέος τρόπος να βελτιώσει κάποιος την αισθητική του χαμόγελου του. Είναι αρκετά σημαντικό ο ορθοδοντικός με τον οποίο θα συνεργαστείτε να μπορεί να χειριστεί την περίπτωση σας με ασφάλεια και συνέπεια. Να μπορέσει να χτίσει ένα σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες που έχει το χαμόγελο σας ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης χρειάζεται να σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες σχετικά με τη ρουτίνα που θα ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Στο ολοήμερο σεμινάριο Invisalign ο Δρ. Εξάρχου μπόρεσε να ενημερώσει πλήρως τους συναδέλφους ορθοδοντικούς σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία θα χρειαστούν για μια θεραπεία με τις μεμβράνες Invisalign. Το Black Diamond Provider Status που κατέχει δεν είναι μια απλή πιστοποίηση. Τα χρόνια εμπειρίας και τα περιστατικά που πέρασαν από το ιατρείο της Premium Orthodontics καθιστούν τον Δρ. Εξάρχου άξιο εμπιστοσύνης.

Εάν εσείς έχετε κάποια απορία σχετικά με την μέθοδο Invisalign, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ή ακόμη και να επισκεφθείτε το ιατρείο μας. Θα ήμασταν χαρούμενοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία και πόσο μάλλον να φτιάξουμε μαζί την αισθητική του χαμόγελου σας!

Invisalign και 5ετής εγγύηση αποτελέσματος

Γνωρίζατε ότι η εταιρεία Invisalign δίνει την δυνατότητα κατασκευής απεριόριστου αριθμού μεμβρανών για 5 χρόνια μετά την έναρξη ενός περιστατικού (πακέτο comprehensive); Αυτό μεταφράζεται για… Read More

Διενέργεια παρουσίασης στο Συνέδριο της Μεσογειακής…

Invisalign Diamond Provider

For every case where clear aligners represent a clear indication our clear choice is Invisalign…… Read More