Invisalign Diamond Apex

Το Invisalign Diamond Apex είναι η τελευταία διάκριση, που κατάφερε να κερδίσει η κλινική Premium Orthodontics και ο Dr. Εξάρχου, στο χώρο της Invisalign ορθοδοντικής! Τι ακριβώς όμως, είναι αυτή η διάκριση; Πρόκειται ουσιαστικά, για την απόλυτη επιβράβευση της συμβολής ενός ορθοδοντικού, στη διάδοση και στην εξέλιξη της Invisalign μεθόδου! Η διάκριση αυτή, γίνεται με βάση την τριβή και την ενασχόληση του ειδικού, με την Align ορθοδοντική και τα αόρατα μασελάκια! Η ιδέα για την απονομή των βραβείων Invisalign Diamond Apex, ανήκει στην παγκόσμια “Align Technology”, τον γνωστότερο πάροχο υπηρεσιών στον κλάδο της αόρατης ορθοδοντικής. H εταιρία επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσει στην πράξη, τους ορθοδοντικούς, που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτό το είδος θεραπείας, με τους ασθενείς τους. Τους ειδικούς, που χάρη σε αυτή, καταφέρνουν να προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα! Το Invisalign Diamond Αpex λοιπόν, δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε διάκριση, αλλά για την ουσιαστική αναγνώριση της δουλειάς του ορθοδοντικού, από ανθρώπους που ασχολούνται με τα Invisalign, από τα πρώτα στάδια δημιουργίας τους!

Τι σημαίνει το “Invisalign Diamond Apex” για εσάς;

Το Invisalign Diamond Apex, είναι το τελευταίο επίπεδο επιβραβεύσεων από μια λίστα ορθοδοντικών επιτευγμάτων. Μια λίστα που ξεκινάει, από το Bronze apex (Χάλκινο) και καταλήγει στο Invisalign Diamond Apex. Το Invisalign Diamond Apex αποτελεί ουσιαστικά, την ανώτερη διάκριση που μπορεί να κατακτήσει κανείς, στον κλάδο της Invisalign ορθοδοντικής! Ας δούμε όμως, τι σημαίνει και πρακτικά αυτή η επιβράβευση! Με την απόκτηση αυτού του τίτλου, επικυρώνεται και στην πράξη, η εμπειρία που κατέχει ένας ορθοδοντικός, στον χώρο των Invisalign. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Invisalign Diamond Apeχ έχει αποδοθεί στο μόλις 1% των ορθοδοντικών ιατρών, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει, ότι η Premium Orthodontics συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους Invisalign υπηρεσιών, σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Οι εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι ειδικοί της, έχουν θεραπεύσει πάνω από 800 περιστατικά, μη ευθυγραμμισμένων δοντιών με τη μέθοδο αυτή, τα τελευταία 3 χρόνια και πάνω από 200, κατά μέσο όρο, ετησίως! Η εμπειρία και η τεχνογνωσία ωστόσο, δεν μας έχει χαρίσει μόνο το Invisalign Diamond Apex, αλλά μας κάνει ακόμα πιο ικανούς να προσφέρουμε χαμόγελα!

Invisalign Diamond Apex: Το βραβείο μας, τα δικά σας χαμόγελα!

Τα μασελάκια Invisalign είναι ή ιδανική επιλογή για όλους όσους ακολουθούν γρήγορους ρυθμούς ζωής, έχουν περιορισμένο χρόνο και πολλές ασχολίες! Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, περιορίζουν την ανάγκη για συχνές επισκέψεις στον ορθοδοντικό. Ακόμα, καθιστούν τον καθαρισμό των δοντιών σας πολύ ευκολότερο, σε σχέση με τα κλασσικά σιδεράκια, καθώς, μπορούν να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος! Πώς λειτουργούν όμως; Μετά την επίσκεψη στον βραβευμένο, με Invisalign Diamond Apex ορθοδοντικό σας, και την προσαρμογή των διαφανών ναρθήκων στα δόντια σας, σειρά έχει η τεχνολογία! Χάρη στον τρισδιάστατο σχεδιασμό των μεμβρανών, και την ακριβή προσαρμογή τους, στο σχήμα και το μέγεθος των δοντιών σας, τα περιθώρια για λάθη μειώνονται. Έτσι, τα αποτελέσματα της θεραπείας, γίνονται ορατά, σε διάστημα μόλις 6 μηνών! Διάστημα πολύ μικρότερο, συγκριτικά με τον χρόνο που χρειάζονται, άλλες θεραπείες για να δράσουν!

Αόρατη ορθοδοντική και Invisalign!

Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί μια στροφή των ασθενών, στην αόρατη ορθοδοντική! Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως τα αόρατα μασελάκια, δεν προκαλούν αισθητικά ή άλλα προβλήματα, σε όποιον τα επιλέξει! Μπορεί να συνιστάται η χρήση τους για 22 ώρες την ημέρα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει. Γιατί; Γιατί το διαφανές χρώμα των Invisalign μεμβρανών και η ανάλαφρή αίσθηση, που παραμένει στα δόντια ακόμα και μετά την εφαρμογή, καθιστούν τη χρήση τους την απλή και εύκολη, ημερήσια ρουτίνα. Για να επανέλθουν λοιπόν, τα δόντια σας στη φυσιολογική τους θέση, με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, οι Invisalign νάρθηκες είναι η ιδανικότερη επιλογή!

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την αόρατη ορθοδοντική, την Invisalign μέθοδο και για τις διακρίσεις μας, πέραν του Invisalign Diamond Apex, μπορείτε να επισκεφτείτε το Blog μας ή να έρθετε σε άμεση επικοινωνία, μαζί μας.

Invisalign Diamond Apex

Το Invisalign Diamond Apex είναι η τελευταία διάκριση, που κατάφερε να κερδίσει η κλινική Premium Orthodontics και ο Dr. Εξάρχου, στο χώρο της Invisalign ορθοδοντικής!… Read More

Οδοντιατρικό Συνέδριο στα Τίρανα

Το οδοντιατρικό συνέδριο στα Τίρανα της Αλβανίας, πραγματοποιήθηκε, στις 14 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο του 10ου Αλβανικού Συνεδρίου ιατρικών επιστημών με κυρίαρχο θέμα “Οι… Read More

Invisalign Meeting

Σε 2 ολοήμερα Invisalign Meeting, συμμετείχε ως βασικός ομιλητής ο Δρ. Έξαρχου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και διάδοσης της invisalign μεθόδου, σε συναδέλφους ορθοδοντικούς. Πιο συγκεκριμένα… Read More